Choď na obsah Choď na menu
 


Predmier-Prehliadka DH 2014

31. 8. 2014

img_1489.jpg   Naša kapela dostala pozvánku zúčastniť sa poslednú augustovú nedeľu, prehliadky dychových hudieb v Predmieri. A tak sme sa po koncerte z príležitosti Včelárskej nedele v Rajeckých Tepliciach vybrali do Predmiera.

   Privítali nás chlapci z Predmierčanky v peknom a útulnom prostredí ZŠ. Všetko bolo veľmi dobre a vzorne pripravené, šarmantná moderátorka, pódium, ozvučenie, stánky z občerstvením, hľadisko . Rozvoniaval guľášik, točilo sa pivečko.

 

   

img_1519---kopia.jpg

 

 

 

 

  Vystupovali sme druhý v poradí po DH Hoľazňanka. Po nás hrali DH Tvrdošanka a na záver DH Predmierčanka. Diváci si prišli na svoje, každá kapela zožala od divákov zaslúžený potlesk. Nás navyše veľmi potešila prítomnosť a aplauz nážho fan-klubu, ktorý prišiel fandiť Stranianke na bicykloch .

  Tá najväčšia pecka, ale prišla na záver. Ako hosť programu sa začala na javisku pripravovať DH Krasinka z Dolnej Súče

 

 

 

img_1530.jpg

img_1538.jpg

  To čo nasledovalo potom, bolo splneným snom každého muzikanta a milovníka DH. Chalani podali naozaj profesionálny výkon plný inštrumentálnej zručnosti, muzikantského citu a radosti z hry. Sú to skutoční majstri a šoumeni, ktorí to vedia z publikom. Vystúpenie bolo ešte umocnené aj výborným spevom a šarmom ich dvoch speváčok . Záverečné piesne sme si s nimi spontánne zaspievali. A vďaka chalanom zo Stranianky, ktorí nechceli pustiť Krasinku z javiska sme sa dočkali aj prídavku.

  Zostáva len úprimne poďakovať Predmierčanke a organizátorom za pripravenie tohto podujatia, za poobedie plné dobrej muziky a priateľskej atmosféry.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.